Építészirodáknak, belsőépítészeknek gyakran nyújtunk segítséget az épületek környezetének rendezésére, legyen szó családi házról, társasházról, vagy hotelek, kollégiumokról. A zöldfelületi arányok betartásával könnyedén tudunk alkalmazkodni a szabályozásban előírtakhoz. Azok az irodák, amelyek a kertépítészeti munkarészeket nem tudják vállalni, számíthatnak tájépítésztervezői szolgáltatásunkra. Az építészmérnöki generáltervezést a szakági tervek összehangolásával is elősegítjük. Cégünk törekszik arra, hogy a szakágak, kivitelezés során kooperációs segítséget nyújtson akár az ügyfél,  vagy hatóságok, a szakági tervezők, és kivitelezők közti kommunikációban.

A tervezés során rendelkezésre állunk kertépítészeti tanulmányterv, engedélyezési és kiviteli terv dokumentációk készítésében, közreműködünk pályázatok és prezentációk összeállításában is. A kerttervezés során segítséget nyújtunk a koncepció kidolgozásában és látványtervezésben egyaránt

Az elmúlt években újonnan létesült beruházások, hotelkertek, tetőkertek, családi ház kertek, társasházkertek, intézménykertek, közterületek és üzleti telephelyek kertjének tervezése kapcsán is szerepet vállaltunk, vidéken és a fővárosban egyaránt. 

Referenciamunkáinkat tekintse meg portfolionkban

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben tájépítész tervező segítségre van szüksége, a feladathoz és az igényekhez szabottan állítjuk össze a táj- vagy kertépítész tervezési feladatra adott egyedi árajánlatot.